Søg midler til din kulturfest-aktivitet!

Nu er det muligt, at søge penge til dit projekt for børn og unge til Kulturfest Herning i uge 24 i hele Herning Kommune og den 15. juni i og omkring Kulturgården i Herning midtby.

Download ansøgningsskemaet nedenfor og send det til koordinatoren for Kulturelt Samråd Herning Carsten Gjerløv via mail: kshcg@herning.dk

Hent ansøgning

Kulturfest Herning 2019

– en opdagelsesrejse

Kulturfest Herning inviterer ALLE på EN OPDAGELSESREJSE fra 8. juni til 15. juni 2019. Sammen opdager vi kulturen, hinanden, bevægelsen, historien og mange andre spændende ting. Vi fejrer kulturen og kreativiteten i og går på opdagelse i HELE Herning Kommune.

Kulturfest Herning 2019 åbner i Aulum i forbindelse med Rock i Aulum Lystanlæg 8. juni. Det er startskuddet til en hel uge fyldt med aktiviteter, koncerter, workshops, fællessang, fortællinger OG MEGET MERE i hele kommunen.

Det hele slutter med et brag af en fest i Herning Midtby lørdag 15. juni fra 10-23. Til afslutningen kan man blandt andet opdage og opleve nogle af de arrangementer, der i løbet af ugen har været rundt om i kommunen, men også et utal andre events.

Man kan læse meget mere om mulighederne for at være med her på siden. Både som samarbejdspartner og som publikum.

Læs mere her